Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το cast της νέας ταινίας James Bond

*
Σε ζωντανή μετάδοση από το Goldeneye της Jamaica, το μέρος όπου ο Sir Ian Fleming έγραψε όλες τις νουβέλες της σειράς ταινιών James Bond, το cast και οι παραγωγοί αποκάλυψαν τις πρώτες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία του πράκτορα 007. Έτσι λοιπόν στο ρόλο του James Bond βρίσκουμε για μια ακόμα φορά τον Daniel Craig και στο πλευρό του, τους Ralph Fiennes ως M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris ως Moneypenny, Ben Whishaw ως A, Rory Kinear ως Tanner και Jeffrey Wright ως Felix Leiter. Νέα μέλη στην παρέα είναι οι Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch και Rami Malek. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο τίτλος του φιλμ. Με βάση σενάριο, ο Bond δε βρίσκεται στην ενεργό δράση και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Jamaica. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Cary Joji Fukunaga σε σενάριο των Neil Purvis, Robert Wade, Scott Burns και Phoebe Waller-Bridge. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Λονδίνο, την Ιταλία και τη Νορβηγία. Η πρεμιέρα της 25ης ταινίας James Bond θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2020. Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*